تبلیغات
تصاویر زیباسازی نایت اسکین

InFiNiTe....인피니트..... - طرزتهیه ی کیمچی

عشق من کره جنوبی...


Admin Logo
themebox Logo
نویسنده :آرزو
تاریخ:سه شنبه 13 دی 1390-12:36 ب.ظ

طرزتهیه ی کیمچی

طرزتهیه ی  کیمچی

نكته: 1- مواد لازم برای كیمچی حد مشخصی ندارد و بسته به نظر و سلیقه ی افراد می تواند كم و زیاد شود.

2- ماهی مركب : برای تهیه ماهی مركب باید 300 گرم ماهی بسیار تازه را شسته و استخوان ها را كاملا در بیاورید سپس 3 پیمانه نمك به آن اضافه كرده و با قاشق كاملا مخلوط با نمك كنید و بعد درون یك ظرف شیشه ای ریخته و یك هفته دورن یخچال قرار دهید . بعد از یك هفته از یخچال خارج كرده و تمیز شسته و خشك كنید و بعد از خرد كردن به مواد كیمچی اضافه كنید.

طرز تهیه:ابتدا كاهو را به چهار بخش ببرید و مغزكاهو را خارج كنید ، سپس برگ های كاهو را تكه تكه كرده و داخل ظرف بریزید . آب را روی كاهو ها ریخته تا حدی كه در آب غوطه ور شود و سپس نمك را اضافه كنید (برای یك كیلو كاهو یك فنجان نمك كافی است). كاهو ها باید یك و نیم ساعت در آب نمك بماند تا كاملا ترد شود سپس با آب سرد آبكشی كرده و چند بار كاهو ها را بشویید تا نمك ها كاملا برطرف شود. بعد از آبكشی كاهو ها را كنار بگذارید. به ازای هر سه فنجان آب نصف فنجان آدر برنج را در ظرفی مخلوط كرده و روی حرارت بگذارید و آرام آرام هم بزنید تا جوش بیاید (زمانی كه روی فرنی حباب بزند یعنی آماده شده است) و سپس یك چهارم فنجان شكر به ازای مواد فوق الذكر اضافه كنید و مجددا به هم بزنید تا فرنی شفافی به دست بیاید. حال فرنی را از روی اجاق بردارید.
نكته: دقت كنید كه اگر مایلید از مواد بیشتری استفاده كنید میزان مواد را به تناسب مورد ذكر شده افزایش دهید.
وقتی فرنی كمی سرد شد آنرا داخل كاسه ی بزرگی ریخته و سس ماهی و بعد فلفل قرمز و مقداری هم رب گوجه فرنگی داخل ان اضافه كنید و بعد هم سیر له شده و زنجبیل و پیاز خرد شده را به مواد اضافه كنید.
نكته: می توانید برای بهتر مخلوط شدن مواد از دستگاههای مخلوط كن و یا غذا ساز استفاده كنید.
حالا ماهی مركب را نواری خورد كنید و به مواد فوق اضافه كنید. بعد هم پیازچه ، تره فرنگی ، ترب و هویج را نواری خرد كنید و به مواد فوق اضافه كنید. حالا مواد فوق را داخل ظرف بزرگی كه كلیه ی مواد جا بشود

ریخته و كاهو ها را نیز اضافه كرده و با دست به خوبی به هم بزنید مواد را اینقدر مخلوط كنید تا كاهو ها و بقیه ی سبزیجات كاملا به سس آغشته شود. حالا مواد را در یك ظرف پلاستیكی درب دار ریخته و درب آنرا گذاشته و داخل یخچال قرار دهید. شما می توانید همان موقع از كیمچی خود استفاده كنید ولی توصیه می كنیم مدتی آنرا داخل یخچال بگذارید.كیمچی ها را تا چند روز می توانید داخل یخچال نگه داری كنید و به مرور از آن استفاده كنید.

لذت ببرید...

ممنون از:

http://koreakpop.blogfa.com/








mouse code|mouse code

كد ماوس